De Vakantie New York Dagboeken

Beste tijd met het jaar in New York


New York kan zijn een plaats voor al die seizoenen in de lentetijd en een herfst is dit met hoofdhaar milde temperaturen en beeldschoon tinten het meeste geschikt teneinde behalve te lopen. Toch kan zijn ons stedentrip naar New York in de zomertijd, met zijn ettelijke openluchtfestivals, de inspanning waard. En als een van de winterse sneeuwstormen een stad teistert, zijn een prachtige musea volmaakt teneinde je dag te vullen. Een doorsnee temperaturen lopen uiteen aangaande -twee °C in januari tot 30 °C in juli.


Reizen naar Hotels New York


Vanuit Europa mag je op meerdere luchthavens over New York vliegen, zoals Newark (EWR) en John F. Kennedy (JFK). Binnenlandse vluchten landen aan het algemeen op de luchthaven Laguardia (LGA). Maak weleens aangekomen in de stad toepassing aangaande een bussen, taxi’s en dit langste metronet ter wereld! In dit noordoosten van Amerika bestaat ons net betreffende supersnelle spoorlijnen dat dit Penn Station in New York verbindt betreffende steden ingeval Washington, Boston, Montreal en Toronto.


Bezienswaardigheden in New York


Geen stedentrip New York is helemaal zonder een kijk op juiste Vrijheidsbeeld, dit Empire State Building, Central Park en ons voorstelling op Broadway gezien te beschikken over. Verschillende aanraders zijn het wereldberoemde Times Square, de Brooklyn Bridge, het Rockefeller Center en Staten Island. Shopliefhebbers kunnen ook terug in een talloze winkels van Fifth Avenue.
Het altijd drukke Times Square kan zijn een meest bezochte bezienswaardigheid ter aardbol en gaat u dan ook ongetwijfeld betoveren met haar indrukwekkende neonlichten. Ga naar Central Park ingeval u dan ook we hebben een heerlijke pauze wilt over dit hectische leven in New York.
Dit adembenemende New York zit boordevol architectonische bezienswaardigheden, cultuur en mooie uitzichten. Beleef een Big Mac betreffende ons show op Broadway, een wedstrijd in het Yankee Stadium of een tocht met de veerboot naar het Vrijheidsbeeld.

Het betrouwbare metronetwerk of de bekende gele taxi’s leveren u dan ook eenvoudig tot dit chique Manhattan, navigate to this website dit culturele Brooklyn ofwel The Bronx, een geboorteplaats over rap en hiphop. Vergeet ook niet teneinde een top met dit Empire State building te bezoeken daar waar u dan ook kan plezier hebben met ons panorama-uitzicht aan een skyline betreffende de stad.

Het altijd drukke Times Square is de meeste bezochte bezienswaardigheid ter aarde en gaat u dan ook voorzeker betoveren betreffende hoofdhaar indrukwekkende neonlichten. Kijk op Central Park ingeval u even een korte pauze wilt van dit hectische leven in New York.

New York Verblijfsmogelijkheden


Gedurende jouw vakantietrip tot New York heb jouw een afwisseling uit talloze soorten accommodaties. Verblijf je het liefste in een hoge wolkenkrabber betreffende zwembad? Ofwel is dit een knus hostel, opdat je veel geld overhoudt teneinde te winkelen en aangenaam uit bunkeren te gaan in de plaats? Daar waar jouw tevens naar op zoek bent, Hotels.com bezit dit uitstekend assortiment. Boek je verblijf en geniet aangaande deze wereldberoemde stad.New York hotels bestaan de duurste ter wereld, ofschoon daar altijd ons koopje tot uw beschikking kan worden. Manhattan, Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island bestaan tevens deel met New York. Manhattan is het deel daar waar de duurste hotels gevestigd bestaan, maar indien u dan ook uitwijkt tot Queens vindt u budgetvriendelijke hotels. Betreffende ons metro die tijdens een nacht verder rijdt, kan zijn de plaats binnen een mum over tijd te bereiken. New Yersey kan zijn met een pont 15 minuten verwijderd betreffende Manhattan, Brooklyn biedt verder genoeg goedkope hotels en Staten Island kan zijn makkelijk voor vakantiegangers welke vliegen op Newark Airport. Dit SoHotel in Little Italy is dit oudste logement in New York, gebouwd behalve de plaats daar waar George Washington de plaats regeerde tijdens een revolutie. De verkoopprijs kan zijn goed te verrichten. Het St Regis op 5th Avenue maakt aanspraak op een titel dit luxueuste herberg van New York, betreffende 24-uurs butlerservice, ingeval u dan ook het kunt betalen!
Wist u het over New York?Neem ons kijkje door de poorten betreffende Pomander Walk, in een Upper West Side, en het resultaat is een een visioen van een Londense straat betreffende prachtige duurzame luiken huizen verborgen bij torenhoge wolkenkrabbers. Dit kan zijn ons geheim heiligdom in een grote stad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *